STORBILVASK

Baltic_06.jpg

Bussvask

Økonomi, effektivitet og miljø er viktig å tenke på når man skal velge maskin for vask av buss.

Teknovask AS kan levere maskin for vask av buss uansett lengde og høyde på bussen.

Sammen med deg ønsker vi se på dine behov for vask av buss.

Har du 5 eller 500 busser som skal vaskes en gang om dagen? Det går helt fint, vi har løsninger for alle.

Våre løsninger har selvsagt program som tar hensyn til speil. Maskinene har overlappende vaskeprogram som standard.

Design av maskin for vask av buss

Vi kan levere den mest kompakte stasjonære drive-through vaskemaskin for buss med 2 eller 4 børster kan du vaske din buss på 90 sekunder. Resultatet er helt enestående. Våre leverandørers maskiner krever minimalt av plass, noe som er en stor fordel for deg som kunde. 50% mindre plass

En av de er at våre maskiner tar ca 50% mindre plass en konkurrentene sine. Dette forstår vi er viktig for mange av våre kunder da de kan bruke mange kvadrat til andre ting.

Vask av buss med maskin montert på skinner

Ønsker du ha en bevegelig maskin så har vi vaskemaskin for buss som går på skinner. Det er da 2 alternativer. Enten ved at det går skinner i gulvet eller at det monteres i tak eller vegg Med maskin montert på skinner vil du oppnå et fantastisk resultat hver gang du vasker.

Funksjoner

Med en maskin som er montert på skinner vasker både Tak-børste og sidebørster effektivt rundt både speil og andre utstående deler på bussen. De vertikale børstene kan vaske bilen foran, bak og på sidene i en og samme omgang.

God økonomi med bussvask

Vaskesystem for buss forbruker mindre vann, kjemikalier og elektrisitet i forhold til tradisjonelle systemer. Våre maskiner er designet og konfigurert til å bruke mindre vann, og våre høyeffektive elektriske motorer er mer energieffektive. 

Vurderer du et selvvaskeanlegg?

Vi kan gi deg gode råd om alt som har med selvvask å gjøre. Vi gjør ofte en befaring på stedet uten kostnader for deg og du kan få et komplett tilbud på selvvask både med og uten hall. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om selvvask

Baltic_06.jpg

VASKEMASKIN FOR LASTEBIL

Vi kan levere den mest kompakte stasjonære drive-through vaskemaskin for lastebil med 2 eller 4 børster kan du vaske lastebilen helt ned i 90 sekunder med et enestående resultat. Westmatic sine maskiner krever minimalt av plass, noe som er en stor fordel for våre kunder.

50% MINDRE PLASS

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder. En positiv tilbakemelding er at våre maskiner tar ca 50% mindre plass en konkurrentene sine. Størrelse er selvsagt viktig og med mer kompakte maskiner så kan en vaskehall gjøres vesentlig mye mindre en hva de fleste konkurrenter klarer.

Et klart eksempel er når vi gir tilbud på ny hall og vår hall tar 120 kvadrat mindre plass en

Dette er selvsagt vikgit med tanke på at alle kvadrat koster penger og at en vaskemaskin fra Westmatic som tar 50% mindre plass en konkurrentene gjør at du som kunde får frigjort 120 kvadrat til andre ting en vaskehall.Dette forstår vi er viktig for mange av våre kunder da de kan bruke mange kvadrat til andre ting.

SKINNEMONTERT MASKIN FOR VASK AV LASTEBIL

Ønsker du ha en bevegelig maskin så har vi Westmatic vaskemaskin for Lastebil som går på skinner. Det er da 2 alternativer. Enten ved at det går skinner i gulvet eller at det monteres i tak. Med skinnemontert maskin vil du oppnå et fantastisk resultat hver gang.

FUNKSJONER

Takbørste og sidebørster vasker effektivt rundt speil og andre utstående deler på Lastebilen. De vertikale børster kan vaske bilen foran, bak og på sidene i en og samme omgang.

EKONOMI

Westmatic vaskesystem for lastebil forbruker mindre vann, kjemikalier og elektrisitet i forhold til tradisjonelle systemer. Våre munnstykker er designet og konfigurert til å bruke mindre vann, og våre høyeffektive elektriske motorer er mer energieffektive. Vi kan sammen med deg sette opp et regnestykke som viser nøyaktig hva det vil koste å vaske en lastebil.

REDUSERT ANSVAR FOR SJÅFØR AV LASTEBILEN

I motsetning til tradisjonelle vaskesystem vil lastebilsjåføren ha mindre ansvar da Vestmatic har et system som gir sjåføren lyssignal gjennom hele vasken på hva sjåføren skal gjøre. Vaske av den fremre og bakre del av Lastebilen vil  hele tiden bli optimal da denne ikke er avhengig av hastighet eller sjåføren. Lastebilen kjøres ikke inn til børstene for vask, men børstene går selv inn til Lastebilen for deretter hele tiden kunne holde et konstant trykk og kontroll av vaskeprosessen. Når lastebilen står still vaskes den foran og bak med Vestmatic sine overlappende børstebevegelser.

TEKNOLOGI

Westmatics vaskesystem har den mest avanserte programmering med enestående kontroll. Alle aspekter ved systemet overvåkes og justeres kontinuerlig. Dette gjør at lastebilen hele tiden vil oppnå best mulig resultat på vasken.

LCD BERØRINGSSKJERM

Hvert system leveres standard med en LCD-berøringsskjerm der sjåføren velger vaskeprogram. Systemet har selvsagt en steg-for-steg selvdiagnostisering og feilsøking. Det er mulig å legge inn faste program beroende på hvilken kunde og hvilken lastebil som skal vaskes. Dette er da også med på å effektivisere vaskingen, men det er også en økonomisk besparelse for deg som eier vasken og for den som vasker.