top of page

STORBILVASK

Baltic_06.jpg

Bussvask

Økonomi, effektivitet og miljø er viktig å tenke på når man skal velge maskin for vask av buss.

Teknovask AS kan levere maskin for vask av buss uansett lengde og høyde på bussen.

Sammen med deg ønsker vi se på dine behov for vask av buss.

Har du 5 eller 500 busser som skal vaskes en gang om dagen? Det går helt fint, vi har løsninger for alle.

Våre løsninger har selvsagt program som tar hensyn til speil. Maskinene har overlappende vaskeprogram som standard.

Design av maskin for vask av buss

Vi kan levere den mest kompakte stasjonære drive-through vaskemaskin for buss og med 2 eller 4 børster kan du vaske din buss på 90 sekunder. Resultatet er helt enestående. Våre leverandørers maskiner krever minimalt av plass, noe som er en stor fordel for deg som kunde. 

En av de er at våre maskiner tar ca 50% mindre plass en konkurrentene sine. Dette forstår vi er viktig for mange av våre kunder da de kan bruke mange kvadrat til andre ting.

Vask av buss med maskin montert på skinner

Ønsker du ha en bevegelig maskin så har vi vaskemaskin for buss som går på skinner. Det er da 2 alternativer. Enten ved at det går skinner i gulvet eller at det monteres i tak eller vegg Uansett vil du oppnå et fantastisk resultat hver gang du vasker.

Funksjoner

Med en maskin som er montert på skinner vasker både takbørste og sidebørster effektivt rundt både speil og andre utstående deler på bussen. De vertikale børstene kan vaske bilen foran, bak og på sidene i en og samme omgang.

God økonomi med bussvask

Vaskesystem for buss forbruker mindre vann, kjemikalier og elektrisitet i forhold til tradisjonelle systemer. Våre maskiner er designet og konfigurert til å bruke mindre vann, og våre høyeffektive elektriske motorer er mer energieffektive. 

Baltic_06.jpg
bottom of page